S.C. RECONSTRUCTIA-BET va prezinta proiectul Ferndale Condominius.  Aflat aproape de finalizare, acesta include constructia a 10 vile de lux, in sistem duplex, cu suprafata construita de 250 mp, si teren aferent de 250 mp, precum si asigurarea tuturor utilitatilor si facilitatilor pentru predarea la cheie. Stilul traditional, cu finisaje de calitate maxima, vor asigura linistea si confortul dvs. la standarde occidentale.

Amplasarea in Azuga, pe versantul insorit al Vaii Seci, de unde se poate admira direct splendoarea Bucegilor, Varful Caraiman si Crucea Eroilor, este fara comparatie, cu siguranta cel mai frumos loc de pe Valea Prahovei (imagini cu primul duplex terminat).

Dintre cele zece vile, doua sunt terminate si vandute iar doua sunt deja contractate pentru vanzare. Celelalte sase sunt disponibile pentru contractare - vanzare la pretul de 375.000 euro (fara TVA) / simplex. Locuintele sunt predate la cheie, complet functionale. Pentru detalii suplimentare sau pentru o oferta completa, va rugam sa nu ezitati si sa ne contactati la adresa societatii RECONSTRUCTIA-BET sau prin e-mail la adresa: office@reconstructia-bet.ro.

O vila de lux (simplex) in Azuga,

la doar 375 mii euro !

Inapoi pe site-ul RECONSTRUCTIA-BET

Galerie fotografii

Mai multe detalii pe site-ul Ferndale

   

2007 s.c.RECONSTRUCTIA BET s.r.l.  -  Toate drepturile rezervate  |  Web Design & Hosting - marteo.ro